Δευτέρα, Ιούλιος 22, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 07:25

«Λ’ Παύλεια» | Με επιτυχία το φεστιβάλ χορωδιών «ἐν ὕμνοις και ᾠδαῖς» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «Λ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 5ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας με το φεστιβάλ χορωδιών: «ἐν ὕμνοις και ᾠδαῖς» που διοργάνωσε η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το τμήμα πιάνου του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση της κ. Σοφίας Παυλίδου, από τη χορωδία του Ιερού Ναού των Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας υπό τη διεύθυνση του κ. Αντωνίου Μεσιάρη, από τη χορωδία «Αγγελόφωνες» της Ενορίας του Ανατολικού υπό τη διεύθυνση του κ. Περικλή Μαυρουδή, από τη χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή και από το γυναικείο φωνητικό σύνολο the sweet hearts υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος περιχώρων Βεροίας Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας και χαιρετισμό απηύθυνε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως κ. Γεώργιος Ορδουλίδης, Άρχων Μαΐστωρ της Μ.τ.Χ.Ε.