Παρασκευή, Μάρτιος 01, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 15:42

Easy Education: Back to school με ΔΩΡΕΑΝ Δίδακτρα στα Παιδικά Τμήματα Πληροφορικής

Στην Easy Education, αφιερώνουμε τον εαυτό μας στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ανθρώπων που θα αντιμετωπίσουν τον ψηφιακό κόσμο με αυτοπεποίθηση, εξειδικευμένες γνώσεις και τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεχνολογία ως εργαλείο για την επίλυση προβλημάτων. Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το πρόγραμμα "Ψηφιακή Παιδεία – Παιδικό Τμήμα", ένα πρόγραμμα που αλλάζει τον τρόπο που τα παιδιά μαθαίνουν και αντιμετωπίζουν την τεχνολογία.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν η ζωή των παιδιών σας αν ήξεραν να χειρίζονται την τεχνολογία από μικρή ηλικία; Εμείς προσφέρουμε την ευκαιρία αυτή μέσω του προγράμματος "Ψηφιακή Παιδεία – Παιδικό Τμήμα". Και το καλύτερο; Είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα πρώτα 3 έτη!

Στόχος μας είναι να δώσουμε στα παιδιά τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τον ψηφιακό κόσμο με αυτοπεποίθηση. Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο τριετές πρόγραμμα κατάρτισης, τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τεχνολογία ελεγχόμενα, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την ικανότητα να αναγνωρίζουν τους κινδύνους και τους εθισμούς που μπορεί να εμφανιστούν.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πρόγραμμαεδώ

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σαςεδώ

Παρέχουμε:

1) ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα και για τα τρία έτη παρακολούθησης.
2) Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε τμήμα.
3) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι, με απώτερο σκοπό την εξοικείωση των μαθητών μας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών στο μέλλον (ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών).
4) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.
5) Εγκατεστημένες ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
6) Κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων (OFFICE 2016).

 

Επικοινωνία

Βέροια: Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο, Κεντρικής 5, Όροφος 1ος
Τηλ: 2331022004
www.easy-education.gr
Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 20:00 μ.μ